zaterdag 10 september 2016

Armband gemaakt met de loom met rocailles.

Armband gemaakt met de loom met rocailles.

Deze heb ik geweven met de loom, ik zit er wel eventjes aan bezig maar mooi gelukt, de kleuren zijn ook heel mooi en zacht. Ben je geïnteresseerd klik dan HIER en stuur een privé bericht.

Turkoois
Turkoois ligt in de kleurencirkel tussen blauw en groen en wordt beschouwd als de poort naar ons spirituele bewustzijn. Het is een heel ontspannende kleur, die heldere gedachten geeft en onze intuïtie bevordert. De indianen geloven sterk in de beschermende kracht ervan en gebruiken turkooizen stenen in hun sieraden. Te veel turkoois maakt ons analytisch, pietluttig en egocentrisch. Met te weinig worden we heimelijk en mogelijk zelfs paranoïde. De complementaire kleur van turkoois is scharlaken, dus als uw combinatie te veel 'niet van deze wereld turkoois' bevat, kunt u overwegen om wat meer scharlaken in uw leven te brengen.

Turkoois - lichamelijke gezondheid
Turkoois is een heel verkoelende kleur, die helpt bij ontstekingen en de temperatuur en een hoge bloeddruk naar beneden haalt. Het versterkt het immuunsysteem, vooral als het gaat om virale of bacteriële infecties en klachten die met stress te maken hebben. Vanwege de ligging tussen het hart en keelchakra heeft het invloed op beide, waardoor problemen in de borstkas, ademmoeilijkheden en astmatisch klachten kunnen worden aangepakt. Het beïnvloedt tevens de teelballen, de milt, de nieren en het lymfatisch systeem.

Turkoois - emotionele gezondheid
Een evenwichtige hoeveelheid turkoois maakt u kalm, vredig en ontspannen, met een helder hoofd en zonder last van emoties. Te veel turkoois resulteert in een overactieve geest, wat uw hele leven bepaalt. Te weinig maakt dat u geheimzinnig wordt en niet meer weet welke kant u op moet; u kunt paranoïde worden. 

Turkoois - spirituele gezondheid
Turkoois markeert de poort naar uw spirituele kant en het begin van uw zoektocht naar spiritualiteit. Als u uw zoektocht begint, is de spirituele energie als een klein vonkje dat begint te groeien, tot u uw einddoel van spirituele verlichting bereikt. Wanneer u dat stadium in uw ontwikkeling eenmaal bereikt hebt, hebt u uw lagere chakra-energie omgezet naar een hogere spirituele energie en zult u voortdurend in spirituele bewustzijn leven. 

Turkoois - relaties
Turkoois met Rood - uw partner moet u met beide benen op de grond houden, zodat u niet meer in uw schulp kunt kruipen. 


Turkoois met Scharlaken - dit zal een relatie zijn waarbij partners elkaar aanvullen, want dat kan hier perfect.

Turkoois met Oranje - uw partner is een bron van vreugde in uw leven en hij /zij helpt u om voor uzelf op te komen. 
Turkoois met Goud - net wat u nodig hebt. Een warme, gevoelige en liefhebbende partner, met veel wijsheid en begrip. 
Turkoois met Geel - uw partner is een stimulans voor uw intellect en spiritualiteit, waardoor uw leven een nieuwe richting kan inslaan. 
Turkoois met Lichtgroen - jullie manier van denken is helder. Om deze relatie een kans te geven, moet u accepteren dat jullie beiden eigen beslissingen nemen. 
Turkoois met Groen - u hebt uw eigen manier om dingen te doen. Dit zal alleen gaan als uw partner dat accepteert en uw routine niet probeert te veranderen.
Turkoois met Turkoois - zowel u als uw partner loopt met het hoofd in de wolken, dus vind een manier om weer met beide benen op de grond te komen. 
Turkoois met Blauwzolang u uzelf niet te veel verliest in uw eigen wereldje, kan deze relatie goed gaan, omdat u goed voor elkaar zorgt.
Turkoois met Indigo - u moet hard aan deze relatie werken. Geen van beiden vindt het gemakkelijk om dicht bij de ander te zijn. 
Turkoois met Violet - jullie zijn geïnteresseerd in dezelfde dingen en moedigen elkaar aan op het vlak van spirituele ontwikkeling. 
Turkoois met Magenta - uw partner is bereid alles van u te accepteren, ook uw fouten en mislukkingen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten