zondag 11 september 2016

Boho armband goud / magenta met pompommetjes






Boho armband goud/magenta met pompommetjes

Deze heb ik gemaakt op een loom goudkleurig met donker magenta. Gemakkelijk te combineren met andere juweeltjes. Heb je een interesse klik dan HIER en stuur een privé bericht. 

Goud
Afgeleid van oranje en teel geeft goud ons succes in alles wat we ondernemen. Het verbindt ons met de hoogste spirituele eigenschappen en het ontwikkelt gevoelens van warmte, liefde en medeleven; iedereen die in aanraking komt met de stralende kracht ervan, wordt er door beïnvloed. Volledige kennis van alle goudeigenschappen is meer dan we kunnen bevatten, en toch kunnen we dat bereiken als we ons openstellen voor de invloed ervan. De complementaire kleur van goud is indigo, dus als uw overzicht veel goudenergie laat zien, kunt u wellicht wat meer indigo in uw leven brengen. 

Goud - lichamelijke gezondheid
Goud kan de alvleesklier beïnvloeden, die in verbinding staat met een van de secundaire chakra's die vitaliteit aan het lichaam geven. Het beïnvloedt de bloedcirculatie en het geraamte. In sommige homeopathische middelen wordt goud in verdunde vorm gebruikt om depressie te behandelen; in de gewone geneeskunde wordt het gebruikt bij klachten van de ruggengraat, artritis en reuma. Een evenwichtige hoeveelheid goud in ons leven zorgt ervoor dat we ons erg vitaal voelen. Met een teveel gaan we te ver en raken we uitgeput en met te weinig krijgen we soms het gevoel dat het leven geen zin heeft. 

Goud - emotionele gezondheid
Voldoende goud in iemands leurenkaart zorgt ervoor dat emoties als liefde, medeleven, macht, zelfwaardering, moed en passie in evenwicht zijn en erop gericht zijn om anderen te helpen. Is er te veel goud, dan worden we egocentrisch en zoeken we de macht voor onszelf. Te weinig goud maakt ons egoïstisch en veeleisend, waardoor we een slecht karakter ontwikkelen. 

Goud - spirituele gezondheid
Een gouden persoon straalt blijdschap en geluk uit en denkt niet aan z'n eigen gerief. Omdat goud de kleur is van de spirituele leraar, wilt u de lagere persoonlijkheid transformeren tot het hoogste dat bereikt kan worden, en u wilt anderen helpen hetzelfde te doen. Net als de alchemisten probeert u onedel metaal in goud te veranderen. Wanneer u dit bereikt hebt, werkt u vanuit het kruinchakra en hebt u de ware betekenis van onvoorwaardelijke liefde gevonden. Met uw innerlijke wijsheid zult u deze liefde aanwenden ten gunste van anderen. 

Goud - relaties
Goud met Rood - deze relatie zal het goed doen, want uw partner brengt u met beide benen weer op de grond.

Goud met Scharlaken - u zult hard moeten werken aan deze relatie. Wat uw partner lichamelijk van u vergt kan wel eens te veel voor u zijn. 
Goud met Oranje - Als uw partner kan aanvaarden wat u aan advies te bieden hebt, zal dit hem/haar inspireren om meer te bereiken.
Goud met Goud - dit kan een zeer liefhebbende, bevredigende relatie worden en u kunt elkaar helpen om uw spirituele doelen te bereiken.
Goud met Geel - door uw wijsheid en inzicht kunt u uw partners onstuimige gedrag wat temperen.
Goud met Lichtgroen - uw partners angsten kunnen u frustreren, maar met uw liefde en begrip kunt u dit overwinnen. 
Goud met Groen - jullie zijn beiden geïnteresseerd in de natuur en milieuzaken, dus zal deze relatie het goed doen. 
Goud met Turkoois - als u in de war raakt en twijfelt over wat u moet doen, zal uw partner u bijstaan en u helpen de juiste beslissing te nemen. 
Goud met Blauw - u zult elkaar goed aanvullen als u een spirituele relatie wilt met iemand die u aanbidt en doet wat u wilt zonder vragen te stellen.
Goud met Indigo - deze complementaire kleuren zorgen ervoor dat u goed kunt samenwerken en van elkaars eigenschappen kunt profiteren.
Goud met Violet - jullie ambiëren beiden spirituele doelen. U moet uw partners behoefte aan verandering leren accepteren.
Goud met Magenta - jullie leren beiden de ware betekenis van onvoorwaardelijke liefde en medeleven. Deze relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten